Hogere posities behalen in Google met zoekmachine optimalisatie (SEO)

Krijg meer én de juiste bezoekers naar jouw website.

Hogere posities behalen in Google met zoekmachine optimalisatie (SEO)

Krijg meer én de juiste bezoekers naar jouw website.

Krijg meer én de juiste bezoekers naar jouw website.

SEO

Bereik jouw doelgroep met SEO zoekmachine optimalisatie

Wil jij de vindbaarheid van jouw website vergroten, maar is het voor jou te technisch? Met zoekmachine optimalisatie, ofwel SEO rankt jouw website straks hoger in Google. Op deze manier vinden potentiële klanten jouw website een stuk eenvoudiger en wordt jouw website beter bezocht.

Een groot deel van deze factoren wordt ‘on-site’ gemeten, oftewel op jouw website. Denk hierbij aan content, afbeeldingen, metadata en interne links. Deze factoren verbeteren wij per pagina om de beste resultaten te halen uit zoekmachine optimalisatie.

Veel bedrijven hebben moeite om hun website-statistieken in kaart te brengen. Een SEO marketeer zorgt ervoor dat alles netjes in Google Analytics is ingericht en kan organische resultaten meten en inzichtelijk maken.

SEO zetten wij in met zoekwoorden die jij op de website terug wil laten komen. Wij optimaliseren jouw website gericht op het publiek dat je wilt bereiken. Pagina’s met content sluiten aan op de zoekintentie van de gebruiker.

VerseKrachten helpt bij een goede website en effectieve content. De content wordt gestructureerd, gebruiksvriendelijk, duidelijk en vindbaar. Daar heb je lange tijd profijt van.

VerseKrachten zet een website technisch slim in elkaar, gebruikt de juiste meta-data, werkt aan goede content en een sterk linkprofiel. Alles om ervoor te zorgen dat je in Google op de eerste pagina terecht komt en hoge posities bemachtigt in de andere zoekmachines.

Voordelen van SEO

Heb je hulp nodig met het optimaliseren van jouw website? Geen probleem. Linkbuilding, content of techniek: VerseKrachten legt zich toe op het hele spectrum van search engine optimization. Onze SEO marketeers hebben ruime kennis en ervaring en kunnen jou helpen met een passende SEO-strategie, het in kaart brengen van jouw huidige rankings en het optimaliseren van de vindbaarheid. Op zoek naar specialisten om te groeien? Wij staan voor je klaar!

Zichtbaar zijn op de juiste plekken, meer naamsbekendheid opbouwen en een hoger aantal conversies/verkopen. SEO biedt het allemaal, mits het goed wordt uitgevoerd. Daar kunnen wij bij helpen. 

SEO-Specialist inhuren?

Heb je een langdurig project en zelf weinig kennis van SEO? Of wil je als bedrijf SEO uitbesteden? Dan kan je een SEO-specialist van VerseKrachten inhuren. Onze SEO specialisten zorgen er voor dat een website zo goed mogelijk vindbaar is in de gratis/organische zoekresultaten van de zoekmachines. 

Bregje Schippers

SEO-SPECIALIST

FAQ

Meest gestelde vragen over SEO

SEO staat afgekort voor Search Engine optimization, oftewel zoekmachineoptimalisatie. SEO optimalisatie gaat om aanpassingen op jouw website waardoor zoekmachines je content beter herkennen en begrijpen, de relevantie inschatten en dit belonen met hogere rankings. Google vindt het belangrijk dat jouw website past bij hetgeen wat gebruikers zoeken en dat bezoekers de informatie waarderen. De waarde van een website wordt gemeten aan de hand van drie verschillende factoren: autoriteit, content, en techniek.

Een SEO marketeer is vooral met zoekmachine optimalisatie bezig. We zorgen ervoor dat mensen informatie of producten van bedrijven makkelijk kunnen vinden in Google of andere zoekmachines zoals Yahoo en Bing.

Het doel is om meer bezoekers naar de website te trekken door gebruik te maken van zoekwoorden en onderwerpen die zorgen voor een fijne gebruikerservaring voor de bezoeker en voldoen aan de richtlijnen van Google.

SEO zorgt voor een optimale website en draagt bij een de naamsbekendheid van jouw bedrijf. Zoekmachine optimalisatie genereert meer bezoek naar de website en zorgt ervoor dat de website goed meetbaar is. Laat de kans niet liggen om met jouw bedrijf twee, drie of misschien wel vier keer zo hard te groeien door gebruik te maken van SEO.

– SEO (Search Engine Optimization) gaat over het optimaliseren van een website, zodat de vindbaarheid via organische zoekresultaten stijgt. Dit is een onbetaalde manier om hoog in zoekmachines te komen via het gebruik van linkbuilding, content en techniek.