Ga next level met je website

Mooie, snelle en logische websites die leiden tot conversies.

Ga next level met je website

Mooie, snelle en logische websites die leiden tot conversies.

Mooie, snelle en logische websites die leiden tot conversies.

Webdesign

Je ambitie in één oogopslag

Je website is je visitekaartje: dé plek voor een goede binnenkomer. Het is vaak een van de eerste plekken waar mensen in contact komen met jou en jouw bedrijf en waar het eerste contactmoment plaatsvindt. En je weet wat ze zeggen: je hebt maar één kans voor de eerste indruk. Onze webdesigner benut die kans volop!

Het is belangrijk dat overal op de website de unieke identiteit van je bedrijf wordt overgebracht. Waar sta je voor, wat kun je voor de klant doen en hoe kan dat zo makkelijk mogelijk? De websites die wij creëren zijn namelijk niet alleen mooi, ze zijn ook heel gebruiksvriendelijk om het de bezoeker zo gemakkelijk en duidelijk mogelijk te maken.

Een nieuw webdesign gaat bijdragen aan een betere uitstraling van je merk. Een frisse look en natuurlijk sluit het helemaal aan bij de laatste trends.

Achter een website zit veel data. Data die Google gebruikt om tot de beste resultaten te komen. Als je website goed in elkaar zit, zal deze hoger in Google worden getoond en verbeter je je concurrentiepositie.

Een website die snel laadt, makkelijk in gebruik is en met pakkende call to actions: dát is wat wij bouwen. En dat leidt tot hogere conversie; meer inschrijvingen en meer aankopen!

In een online wereld waarin de smartphone centraal staat, hoort natuurlijk een passende website. Voor onze webdesigner is dat eerder feit dan vraag: wij bouwen websites die zowel op desktop als mobiel responsive zijn. Standaard.

Voordelen van webdesign

Natuurlijk knallen we niet zomaar een website in elkaar. Na een uitgebreide intake, waarin we jou beter leren kennen, gaan we aan de slag met het design. Een design dat past bij jouw huisstijl en je imago. Zo sluit het feilloos op elkaar aan en zet je je merk sterker in de markt.

We hadden al verklapt dat aan een goede website veel voordelen zitten, maar we leggen ze hiernaast graag nog even aan je voor.

Naast het feit dat je website je visitekaartje is, heeft een goede website ook veel effect op je vindbaarheid en zichtbaarheid. Is jouw website goed ingericht aan de achterkant? Dan zul je hem ook sneller terugvinden in Google. Een win-win situatie dus! En daarnaast een technisch aspect waar onze specialist helemaal in thuis is. Onze websites zitten logisch in elkaar en vergroten de kans op conversie.

Webdesigner nodig?

VerseKrachten doet haar naam eer aan: we gaan voor die frisse wind. Onze webdesigner gaat volgens jouw wensen en ambities aan de slag. Achter de schermen hebben wij specialisten die helpen om jouw website te optimaliseren, zoals een SEO-specialist en een grafisch vormgever. Wij nemen dus alles uit handen. 

Dankzij tussentijdse evaluaties kunnen we altijd de koers een beetje aanpassen als het in praktijk toch anders uitpakt dan gedacht. Wij gaan vol gas voor het beste resultaat!

FAQ

Meest gestelde vragen over webdesign

Webdesign is de kunst van het ontwikkelen van een nieuwe website. Je hebt zowel de voorkant (front-end) als de achterkant (back-end) van een website en bij ons webdesign worden beide kanten onder handen genomen. Zo ziet het resultaat er mooi uit en is ook de technische kant op orde.

Een webdesigner bouwt een website die voldoet aan de huisstijl en wensen van de klant en die technisch goed in elkaar zit. Een gebruiksvriendelijke website die conversies binnenhaalt, goed vindbaar is en slim gebouwd is.

Het doel is om meer bezoekers naar de website te trekken door gebruik te maken van zoekwoorden en onderwerpen die zorgen voor een goede gebruikerservaring voor de bezoeker en voldoen aan de richtlijnen van Google.

Het aantal uur dat in een website gaat zitten is ook van verschillende aspecten afhankelijk, zoals de aanwezigheid van een hosting of een template. Daarnaast is de grootte van de website bepalend: hoeveel pagina’s dienen er gemaakt te worden en hoe ingewikkeld zitten deze in elkaar? Een webshop vergt meer tijd dan een simpele contactpagina. Aan de hand van de wensen weet de webdesigner dit goed in te schatten