Websitescan

Websitescan

Benieuwd hoe jouw website presteert? Doe de gratis websitescan en laat ons jou helpen. De scan maakt een analyse van jouw website, wat je kan verbeteren en hoe je hoger in Google kan komen. Hier kan onze zoekmachine optimalisatie specialist op inspelen (SEO).

Na de scan ontvang  je van ons een rapport waarin staat hoe goed de website is geoptimaliseerd voor zoekmachines als Google. Aan de hand van technische, inhoudelijke en overige punten laten wij jou weten waar kansen en verbeterpunten liggen.

Je website is nooit af en kan altijd verbeterd worden. Vul het formulier in en ontvang van ons de gratis websitescan.

Doe de gratis websitescan!

Vul het formulier in en ontvang vrijblijvend gratis advies voor jouw website.

  websitescan

  Geheel vrijblijvend

  Laat ons je website analyseren en je ziet hoe je jouw site nog beter kunt maken! Na de scan ontvang je binnen enkele uren een rapport waarin je het volgende kan vinden:

  SEO Techniek; indexatie is essentieel

  On page; headings, zoekwoorden en zoekwoorddichtheid

  Paginasnelheid; fundamenteel voor betere gebruikerservaring

  Linkwaarde; zorgt voor meer omzet en bezoekers

  Onze klanten vertellen

  "Het team van online marketingspecialisten heeft ons uitstekend bediend en een zeer grote bijdrage geleverd aan de spectaculaire groei van onze organisatie. Ik kan de gedreven en enthousiaste specialisten aanbevelen aan elke organisatie die op zoek is naar een online boost!"
  Rick van der Maas
  CEO, P1 Hospitality
  "De dames en heren zijn flexibel, dynamisch en enthousiast. Wij maken gebruik van meerdere specialisten. Zij vullen elkaar perfect aan, hetgeen zorgt voor een efficiënte werkwijze en razendsnelle resultaten. Het perfecte plaatje, wat ons betreft. Keep up the good work!"
  Bart Roelofs
  Sales & Marketing Executive, Equipo Voetbalreizen