Maak impact met social media

Creëer aantrekkelijke content en verhoog je zichtbaarheid.

Maak impact met social media

Creëer aantrekkelijke content en verhoog je zichtbaarheid.

Creëer aantrekkelijke content en verhoog je zichtbaarheid.

Social media

Laat mensen kennismaken met jouw verhaal

Social media zijn niet meer weg te denken uit een marketingplan. Bijna iedereen maakt gebruik van een social media-kanaal en ook jouw doelgroep is er te vinden. Maar waar begin je? Hoe kies je voor de juiste kanalen? Hoe maak je je product of dienst visueel aantrekkelijk? En met welke tekst en hashtags val je op bij jou potentiële klanten?

Op al deze vragen hebben we bij VerseKrachten de antwoorden. Samen met jou bouwen we aan de ideale strategie waarmee je impact maakt op social media. Met een doordacht plan verhoog je je zichtbaarheid en kun je mensen kennis laten maken met jouw verhaal en merk.

Door een consistente social media-strategie te hanteren verhoog je je zichtbaarheid. We zorgen namelijk dat jouw content bij jouw doelgroep terechtkomt en nog zo vaak mogelijk ook! Dit doen we door de juiste content in te zetten op het juiste kanaal en op de juiste tijd.

Hoe leuk is het om in gesprek te gaan met huidige of potentiële klanten? Social media heten niet voor niets ‘social’: het is een sociale plek waar je het gesprek aan kunt gaan. Je kunt er klantenservice aanbieden, of een luchtig praatje maken met je klant. Ze zullen dit zeker waarderen!

Of je doel nu naamsbekendheid of verkopen is: social media bieden altijd een oplossing. Op basis van jouw doelen weten wij hoe we deze kanalen moeten inzetten. We maken een perfecte combinatie tussen organische social media posts, advertenties of videocontent

Social media zijn voor iedereen toegankelijk. In contact komen met mensen is relatief makkelijk. Net zoals content creëren: we kunnen dit snel realiseren zodat we de perfecte inhaker voor je kunnen bedenken voor een feestdag of nieuwtje. Of misschien heb je komend weekend een leuke actie in je winkel of online? Binnen no-time staat op al je kanalen!

Voordelen van social media

Social media zijn populair, maar kunnen ook complex zijn. Er is zoveel keuze in kanalen en je vindt er zoveel concurrenten dat het voor veel ondernemers niet te overzien is. Wij kunnen je helpen op te vallen in de drukte. Met de juiste regelmaat en posts die scoren zorgen we voor meer volgers, naamsbekendheid en klantenbinding.  

Social media specialist nodig?

Onze social media specialist was er toen Facebook geboren werd en ruim voordat TikTok zijn opmars deed. Hij is opgegroeid met deze kanalen en kent ze door en door. Samen met jou kijken onze VerseKrachten graag naar de juiste inzet en als je het fijn vindt, nemen we zelfs de uitvoer ervan uit handen. Klinkt goed, toch?

Rianne van Baarsen

SOCIAL MEDIA SPECIALIST

FAQ

Meest gestelde vragen over social media beheer

Social media zijn platformen waar gebruikers hun eigen account kunnen beheren en content kunnen delen met hun volgers. Voorbeelden van social media-kanalen zijn Facebook, Instagram, Twitter en TikTok.

Een social media specialist zet zijn of haar kennis van de verschillende kanalen en mogelijkheden in om bedrijven online op te laten vallen. Aan de hand van een contentstrategie en kalender creëert de social media beheerder content en houdt de resultaten bij om voor een maximaal bereik te gaan.

Via Social media marketing kun je jouw merk of bedrijf promoten en klanten aan je binden. Een social media specialist weet tot in de puntjes hoe je het maximale resultaat haalt op de online kanalen.