Een grafisch vormgever geeft je bedrijf kleur

Mooie en functionele ontwerpen.

Een grafisch vormgever geeft je bedrijf kleur

Mooie en functionele ontwerpen.

Mooie en functionele ontwerpen.

Graphic Design

Bouw aan de herkenbaarheid van je merk

Grafisch vormgeven, of graphic design, gaat over het ontwerpen en vormgeven van drukwerk en digitale uitingen. Een goede grafisch vormgever zal de beste manier vinden om jouw producten en diensten in de kijker te zetten. In een goed ontwerp komen kleur, vorm en ruimte samen, maar dat is niet alles.  De ontwerpen van onze grafisch vormgever zijn niet alleen mooi, ze zijn ook functioneel. 

Door de boodschap van jouw bedrijf te vertalen in alle uitingen en eenheid aan te brengen in de stijl, groeit de herkenbaarheid van jouw merk. Zo bouw je een band op met jouw doelgroep en stijg je boven de concurrentie uit. Een professionele uitstraling zorgt voor vertrouwen bij klanten en draagt bij aan het succes van jouw bedrijf.

Onze grafisch vormgever is bekwaam in Illustrator, Photoshop en InDesign. Door in de juiste software te ontwerpen, kan het werk worden gedrukt zonder kwaliteitsverlies. Bovendien is het rechtenvrij voor jou te gebruiken en beschikbaar in de benodigde bestandtypen.

Door een duidelijke huisstijl vergroot je de herkenbaarheid van je merk. Het draagt bij aan branding. Je zal je onderscheiden van de concurrentie en bouwt een band op met jouw klanten. 

Je hebt ongetwijfeld ideeën over de presentatie van jouw bedrijf en welke uitingen daarbij horen. Dit hoef je niet helemaal uit handen te geven. Onze visual designer gaat aan de slag met jouw input om met het ontwerp het gewenste doel te bereiken.

Veel mensen verkijken zich op de tijd en moeite die het kost om zelf een logo of flyer te ontwerpen. Het is een lastig en tijdrovend proces voor wie niet de juiste ervaring en skills bezit. Het inhuren van een grafisch vormgever bespaart tijd en dus ook geld.

Voordelen van grafisch ontwerpen

Je kunt onze grafisch vormgever inzetten voor het ontwerpen van lay-outs, logo’s, huisstijlen, flyers, advertenties, brochures, visitekaartjes, social media posts en banners. Door mooie en functionele grafische illustraties presenteer je jouw bedrijf, product of dienst op de beste manier. Met creatieve ideeën en de benodigde technische vaardigheden maakt onze graphic designer van een concept een product.

Zelf een logo of een huisstijl ontwerpen kan in theorie, maar in de praktijk blijkt het lastiger dan gedacht. Het kost veel tijd en het resultaat is vaak niet wat je had gehoopt. Een professional kan deze zorgen uit handen nemen en eenheid in jouw uitingen brengen, dankzij ontwerpen naar wens en van hoge kwaliteit.

Heb je een grafisch vormgever nodig?

Geen enkel design is te veel gevraagd. Je kan bij onze designer aankloppen voor: advertentie-ontwerp, social media banners, flyer-ontwerp, infographics, Photoshop-opdrachten, designopdrachten en al het andere promotiemateriaal.

FAQ

Meest voorkomende vragen over grafisch vormgeven

Grafisch vormgeven is het visueel uitwerken van mediaconcepten door het gebruik van typografie, fotografie, iconografie en illustratie. Het doel is om een boodschap over te brengen aan de consument, degene die het ontwerp tot zich neemt.  

Een grafisch vormgever, of graphic designer, is iemand die ontwerpen maakt voor allerlei doeleinden. Denk aan logo’s, flyers, advertenties en brochures. Vaak werkt een grafisch vormgever bij een marketing- of reclamebureau, een uitgeverij of als zelfstandige bij verschillende opdrachtgevers.

Een grafisch vormgever zet ideeën om in uitingen. Van een concept voor een huisstijl maakt een designer een ontwerp door het gebruik van vormen, logo’s, kleuren en lettertypes. Hiervoor zijn creativiteit en technische skills van groot belang.