Het DNA van VerseKrachten: niet afwachten, maar kansen pakken!

Wil je weten hoe we jouw bedrijf online beter later scoren? Op deze pagina zie je de resultaten die we behaalden voor anderen. Laat je inspireren!

Het DNA van VerseKrachten: niet afwachten, maar kansen pakken!

Social media marketing is essentieel voor het groeien van je merk of bedrijf. Met behulp van je social media-kanalen kun je opvallen bij je publiek en potentiële klanten. Maar hoe kom je het best onder de aandacht? In dit blog leggen we uit hoe je jouw social media op een organische manier kunt laten groeien.

Full service marketingbureau

Het was een horrorscenario voor het evenementenreisbureau. Reizen kon niet meer, alle voetbalcompetities kwamen stil te liggen, de Olympische Spelen werden verplaatst en concerten werden afgeblazen. Het reisbureau ontving overheidssteun, maar wilde niet achterover leunen en de hand ophouden. “We vroegen ons af: waar zijn we goed in? Het antwoord is: groeien met onze eigen merken door ons in-house marketingteam. Dat kunnen we ook voor andere bedrijven doen. En zo werd VerseKrachten geboren: een full service marketingbureau met ervaren specialisten die per direct beschikbaar zijn voor projecten.”

De eerste opdrachten

De marketingmedewerkers van Events Travel gingen onder de naam VerseKrachten aan de slag als bureau. De eerste klanten waren divers: een wereldwijde speler op het gebied van land- en tuinbouwmachines, een sportschool, een online retailer en een grote autodealer. “We kunnen iedereen helpen bij online marketing, van start-ups tot grote bedrijven. Veel van hen laten kansen liggen, die wij voor ze kunnen benutten.”

De grootste uitdaging bij het opzetten van het online marketingbureau was niet het binnenhalen van opdrachten. De echte uitdaging was het opkrabbelen na tegenslagen in een onzekere periode. “We kwamen uit een periode van rouw. De moeilijke situatie kwam hard aan, zeker bij een vriendenbedrijf zoals Events Travel, in 2007 opgericht door twee schoolvrienden, Ludo Hermans en Bernie Mulder. Maar na een periode van verdriet, ging de blik weer vooruit. We zijn een paar maanden verder en we werken voor een leuk portfolio aan klanten. Ik ben trots op de instelling die alle collega’s hebben getoond. We hebben het marketingteam zelfs alweer uitgebreid, zodat we alle expertises kunnen aanbieden.”

De toekomst

Het zal nog een tijd duren voordat mensen naar het buitenland reizen om sportwedstrijden en concerten te bezoeken, maar ooit zal de business van Events Travel weer aantrekken. Hoe ziet de toekomst er dan uit? “Ons marketingteam zal het reisbureau weer een boost kunnen geven, maar we zullen VerseKrachten doorzetten. We blijven nu overeind als online marketingbureau en we hebben er veel plezier in. We behalen mooie resultaten en we merken dat we anderen kunnen helpen. Dat zullen we blijven doen.”

Beter scoren online?

Wil je online opvallen, maar weet je niet hoe? Wij kunnen je helpen om alle marketing kansen te benutten. Neem contact op om de mogelijkheden te bespreken.

Delen op facebook
Delen op twitter
Delen op linkedin

Lees verder